kinevezés

2020.12.19. 15:15

Új vezetője lesz a Paksi Életfa Idősek Otthonának

Kalmár Klaudia

2020.04.01. Paks A kórházból tért vissza közel egy hete, ezért a biztonság kedvéért elkülönítettek egy idős embert a Paksi Életfa Idősek Otthonában. A képen természetesen nem az elkülönített beteg van. Fotó: Molnár Gyula MGY Tolnai Népújság

Forrás: MW-archívum

Fotó: Molnár Gyula

Szabó Péter polgármester egy korábbi interjúban beszélt a várost érintő közéleti tevékenységeikről, ebben a tájékoztatóban azt is kiemelte, hogy januártól új intézményvezetője lesz a Paksi Életfa Idősek Otthonának.

Az intézményvezetői munkakör ellátása a jogszabály szerint öt évre szól, így öt­évente pályáztatás útján tölthető be a vezetői megbízatás. Kávási Brigitta korábbi intézményvezető jelezte, hogy nem szeretne újra pályázni, így az önkormányzat a törvényi kötelezettségének tett eleget akkor, amikor szeptemberben kiírta a pályázatot.

A munkakörre két személy nyújtotta be pályázatát, közülük Ferenczi Ildikó, korábbi intézményvezető-helyettes lett az, aki elnyerte az állást. Szabó Péter, polgármester kiemelte, hogy Ferenczi Ildikó komoly tapasztalattal rendelkezik, s mivel az intézmény munkatársa volt eddig is, így ismeri a körülményeket, lehetőségeket. A megbízatás határozott ideig, 2025. december 31-ig szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában