Kölesd

2021.01.23. 13:00

Sok könyvtári rendezvény elmaradt a járvány miatt

Tolnai Népújság

Fotó: Beküldött kép

A 2020-as év munkájára, rendezvényeire a koronavírus-járvány nyomta rá a bélyegét. Mint arról a Kölesdi Közéleti Egyesület honlapja, a közéleti.hu beszámol, a települési könyvtár változatos rendezvénytervéből is sajnos, csak egy kis részlet valósulhatott meg.

Így író-olvasó találkozón hallgattuk Dóka Pétert, Borkúti Balázs az árterek világát mutatta be, Az éltető tea foglalkozás a gyógyteákkal való ismerkedés jegyében telt, Illik, nem illik címmel az óvodások az illemszabályokkal ismerkedtek. A könyvkölcsönzés nem szünetelt, de könyvet csak telefonon, vagy interneten lehetett kérni, az olvasók kiszállítással juthattak a kért könyvhöz, de ajtón keresztül személyesen is át lehetett venni. Ugyancsak működött a könyvtárközi kölcsönzés is.

Ami elmaradt: Szabó Dávid zenés irodalmi előadása, Magyar Zoltán úti beszámolója, a víz világnapja, a költészetnapi szavalóverseny, a föld napja, a könyvtármozi három előadása, a könyvtárhasználati óra, a fehérhímzés kicsiknek és nagyoknak, az anyatej világnapja, a tökfaragás, a számítógép használat nyolc foglalkozása, a régi karácsonyi képeslapok kiállítása és több kézműves foglalkozás is.

Borítóképünk: Az éltető tea foglalkozást még meg lehetett tartani

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában