Pályázat

2021.03.19. 16:20

A természeti értékek megőrzése a fő cél

K. K.

20210315 Nemescsó Mindig kokárdában ültet borsót Ferenczi Kata, mert szokásosan március 15-én indítják újra férjével a háztáji gazdaságot, és az ünnepet családi körben gyerekeivel, kerti munkával töltik; kelnek a kiscsibék, érkeznek a malacok. Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe

Forrás: MW-illusztráció

Fotó: Cseh Gábor

Paks város önkormányzata pályázatot hirdet Pakson működő, bejegyzett alapítványoknak, közalapítványoknak, egyesületeknek és társadalmi szervezeteknek.

A kiírással többek között a természeti értékek megőrzését, gazdagítását és bemutatását segítő, továbbá a helyes hulladékkezelést elősegítő tevékenységeket, a környezeti nevelést és oktatást, az ivóvíz minőségének javítását célzó szemléletformáló tevékenységeket, a zajterhelések hatásainak csökkentését, valamint az allergén növények irtását kívánják támogatni.

A pályázatokat egy példányban, személyesen a Paksi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán lehet benyújtani, vagy pedig postán elküldeni a hivatal címére. A pályázatok benyújtásának határideje április elseje. A pályázathoz részletes leírást és tételes költségvetést is kell csatolni. A további fontos információkat tartalmazó teljes kiírás és az adatlap letölthető a város honlapjáról (www.paks.hu).

Borítóképünk: a természeti értékek megőrzésére, a környezeti nevelésre is lehet pályázati forrást nyerni (illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában