Ekkor adhatják át a szekszárdi KFC-t

Megkezdődik a szekszárdi KFC üzlet építése a csatári városrészben. Az erről szóló hírt Máté Péter közölte a Facebookon. A politikus azt írta, a várható átadásra idén decemberben kerül sor. Portálunk néhány hete számolt be arról, hogy a gyorsétterem lánc már az egyik állásközvetítő oldalon toboroz munkatársakat a tolnai vármegyeszékhelyre.

Bencze Péter

Kezdődik a szekszárdi KFC építése, az első vendégeket decemberben fogadhatja a gyorsétterem Fotó: Mártonfai Dénes

Fotó: Mártonfai Dénes

Máté Péter most azt írta a Facebookra, „régóta szóbeszéd a városban a KFC gyorsétterem érkezése. Sok vitás közúti forgalmi kérdés után velük is megállapodtunk. Látható, hogy Szekszárd fent van a befektetni vágyó multik térképén, folyamatos a fejlődés. Az étterem idén elkészülhet, hamarosan kezdődik az építkezés a Béri Balogh utcában.“ Az ezzel kapcsolatos táblát már ki is helyezték a fejlesztésre váró ingatlanon.

Még márciusban írtuk meg, egyre biztosabb, hogy üzletet nyit Szekszárdon a KFC. Egy olvasónk akkor ugyanis észrevette, hogy az amerikai gyorsétteremlánc már munkatársakat toboroz a tolnai vármegyeszékhelyre. Egészen pontosan étteremvezető-helyettest és műszakvezetőt kerestek. Előbbi pozícióért 600 ezer, míg utóbbiért 455 ezer forint bruttót kínált havonta az amerikai gyökerű vállalkozás.

Máté Péter, a Fidesz helyi frakcióvezetője, a kormánypártok önkormányzati képviselőjelöltje már akkor elárulta portálunknak, hogy a sokak által várt beruházásra a Béri Balogh Ádám utcában kerül majd sor.

Máté Péter most arról is írt a Facebookon, hogy közben már egyeztetéseket kezdtek egy másik étteremlánccal szekszárdi nyitásról.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában