adomány

2021.03.28. 13:00

Húsvétra is gyűjt az Angyalkommandó

Munkatársunktól

Forrás: Shutterstock

Az áprilisban első születésnapját ünneplő Angyalkommandó húsvéti adománygyűjtést szervez. Elsősorban édességeket várnak a gyerekek számára, de hagyományos húsvéti ételekkel is szeretnének hozzájárulni a családok ünnepi hangulatához, fejtette ki Pákoliczné Lengyel Erika, a Paksi Szivárvány Egyesület elnöke a Paks Fm rádiónak.

– Kétféle dolgot gyűjtünk, a gyerekeknek édességcsomagot, mely előre elkészített csomag is lehet, de ömlesztve is lehet hozni csokitojást, csokinyulat, bármilyen apróságot. A támogatott családjainknak szeretnénk az átlagos élelmiszercsomagok mellett többet is nyújtani, ha sikerül. Egy-egy tízdarabos tojáscsomagot adnánk, egy-egy kötözött sonkát, és tormát is majd az édességcsomagokkal együtt. Ezeket vagy az egyesület székhelyén lehet leadni, vagy pedig utalni lehet pénzt a számlaszámunkra, feltüntetve, hogy milyen célra szeretné az illető az összeget felajánlani – hangzott el.

A járvány elején megalakult karitatív célú csoport a tartósélelmiszer-csomagokat folyamatosan osztja, hiszen nem csak Pakson, de a környező településeken is jelentős igény van a csapat munkájára. Az élelmiszereken kívül használati tárgyakat, bútorokat és háztartási eszközöket is eljuttatnak a rászoruló családok részére. Ennek megszervezése és kivitelezése nem kevés feladattal jár. Ezért jött létre a közösségi oldaluk, melyet Paksi Szivárvány Egyesület néven lehet megtalálni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában