Online állásbörze

2021.03.25. 19:10

Virtuális standdal várta az álláskeresőket Paks II.

Két virtuális állásbörzén találkozhattak, illetve találkozhatnak az álláskeresők a Paks II. által kínált karrierlehetőségekkel márciusban.

TN

Forrás: Pixabay

A Paks II. Zrt. ajánlataival ebben a hónapban a Műegyetem online rendezvényén találkozhatnak az érdeklődők, illetve a JOB4me virtuális állásbörzén – olvasható a Paks II. honlapján.

A Paks II. Zrt. virtuális standja az új karrierlehetőségeket keresőket március 10–11-én várta az online térben. A rendezvény célcsoportjába az aktív álláskeresők, a munkahelyváltáson gondolkodók, a passzív álláskeresők, a mérnöki, informatikai és gazdasági lehetőségek iránt érdeklődők, a felsőoktatásban tanuló hallgatók és a munkatapasztalattal, illetve szakmunkás képesítéssel rendelkezők is beletartoznak.

Március 17–18-án már az Online Műegyetemi Állásbörzén várta az érdeklődőket a Paks II. virtuális standja a nyitott pozíciókkal és karrierlehetőségekkel. Az érdeklődők a Paks II. Zrt. honlapján keresztül felvehetik a kapcsolatot a cég munkatársaival, akik az állásajánlatokon túl a Paks II. projektről is tájékoztatást adnak.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában