Tündérszépek 2021

2021.04.19. 11:30

Szíveket lehet adni a legszebb hölgyeknek

Ma kezdődik a Tündérszépek országos döntőjének online szakasza, a közönségszavazás. Ennek során ugyan minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be lapunkban és a teol.hu hírportálon, de április 19-től május 10-én éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik olvasóink.

Kalmár Klaudia

Fotó: Mártonfai Dénes

Az április 19-én induló közönségszavazáson a Tolna megyei forduló győztesét is értékelhetik. Katona Henrietta 18 éves, jelenleg gimnazista tanuló. Élete része a sportolás, sok mindent kipróbált már, de a küzdőportok állnak hozzá legközelebb. Egyrészt önbizalmat és hitet adtak neki, hogy kellő erőfeszítéssel elérheti a céljait, csak kitartónak és türelmesnek kell lennie.

– Hatalmas örömmel tudtam meg, hogy a zsűri továbbjuttatott. Így abban a megtiszteltetésben lehet részem, hogy én képviselem Tolna megyét a verseny döntőjében. A felkészítő táborokban igyekezni fogok minél több elméleti és gyakorlati tudást gyűjteni, hogy lelkileg és testileg a legjobb formámat hozhassam. Egyszerre ijesztő és felemelő érzés, hogy továbbjutottam. Akkor fog teljesen realizálódni bennem, hogy idáig eljutottam, mikor ott leszek a helyszínen.

– Nagyon boldoggá tett, hogy a családom és a barátaim mellett rengeteg ismerősöm gratulált és támogat. Magamon azt vettem észre, hogy egyre komolyabban veszem ezt az egészet. Már elhiszem, hogy minél nagyobb kockázatot vállalunk, annál nagyobb lehet a győzelem. Egy országos versenyre felkészülni több erőfeszítést igényel. Ez időbe telik, de a dolgok pozitív irányba változnak körülöttem – mesélte a verseny kapcsán a döntős.

Az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki, amit a vírushelyzetre való tekintettel július 27-re halasztottak a szervezők.

Ezért a közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket ebben az időszakban is lehet és érdemes osztani a versenyzőknek. Már csak azért is, mert az értékelők között ezúttal is értékes nyereményt, egy UHD-televíziót sorsolunk ki. Előző sorsolásunkon Ambrus László mellé szegődött a szerencse, így az ő otthonában állhat szolgálatba az értékes robotporszívó.

Borítóképünkön: Katona Henrietta, megyénk győztese újra várja a szavazatokat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában