Gyermeklánc óvoda

2021.06.04. 16:31

Maguk közül választottak díjazottakat

TEOL

Forrás: Beküldött fotó

A járványhelyzet miatt idén nézők nélkül tartották a Szekszárdi Gyermeklánc Óvoda hagyományos „Nyárköszöntő” rendezvényét a Babits kulturális központban május 31-én, de a műsor felvételét a szülők számára is elérhető teszik – tájékoztatott Hollendusné Bíró Anett intézményvezető.

Az ünnepség keretében először adták át a Gyermeklánc-díjakat. A 2020-ban alapított elismerő címet – melyet minden nevelési évben egy óvodapedagógus és egy pedagógiai munkát közvetlenül segítő dolgozó veheti át – idén Szabó Lászlóné óvodapedagógus, Cser Katalin gyógypedagógiai asszisztens, Csirkéné Vass Szilvia mester óvodapedagógus és Nagy-Palkovics Erika óvodatitkár (képünkön jobbról balra) érdemelte ki. A díjazottakról az óvodák dolgozói szavaztak.

Először adták át a Gyermeklánc-díjakat (beküldött kép)

Az évzáró ünnepségek és az ovi-tábor között, június 19-én nyáresti partira várja a szülőket az óvoda. A jótékonysági est bevételét az udvari játékok korszerűsítésére fordítják – tette hozzá az intézményvezető.

Hagyományőrző zenei képzés

Rendhagyó nevelés nélküli nap keretében az Óbudai Kismuzsika Program részese lehetett a közelmúltban a Perczel utcai óvoda Hangya-boy csoportja és a teljes nevelőtestület. A hagyományőrző zenei képzést az EMMI térítésmentesen biztosította a Kincses Kultúróvodáknak, mely megtisztelő címet 2018 óta viseli a szekszárdi intézmény.

A néptáncos képzés Cseke-Marosi Eszter táncpedagógusnak és Szerényi Béla népzenésznek köszönhetően remek

hangulatban telt. A népi játékokat a különleges, ősi magyar hangszer, a tekerő játéka, valamint a gyermekcsoport és a pedagóguscsapat csengő énekhangja kísérte.

Borítóképünk: Remek hangulatban telt a Kismuzsika Program

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában