Nélkülük nem menne

2021.06.04. 18:15

A kiemelkedő munkát ismerték el a pedagógusnapi ünnepségen

A kiemelkedő munkát végző kollégákat köszöntötte hagyományos pedagógusnapi ünnepélyén a Tolna Megyei Szakképzési Centrum június 4-én, pénteken, Szekszárdon.

Munkatársunktól

Fotó: Beküldött kép

A rendezvényt évről évre azzal a céllal tartja meg a Centrum, hogy megköszönje és elismerje mindazon kollégák munkáját, akik az oktatás, az igazgatás, a tanügy, illetve valamely egyéb oktatást támogató területen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Idén a TMSZC és a hozzá tartozó kilenc iskola összesen harminc dolgozója részesült elismerésben.

– Azt gondolom, hogy nagyon sokunk a maga helyén, a maga tehetsége és elhivatottsága szerint tette a dolgát. Ha visszatekintek az elmúlt tanévre, büszke vagyok az elért eredményekre, büszke vagyok az iskoláinkra, a diákjainkra, és most elsősorban büszke vagyok a kollégáimra. Köszönöm, hogy komolyan veszik a hivatásunkat, és illő hozzáállással és méltó lelkesedéssel töltik be azt – mondta köszöntőjében Csapó Gábor, a Tolna Megyei Szakképzési Centrum főigazgatója.

– Nélkületek nem menne – hangsúlyozta Dömötör Csaba is pohárköszöntőjében. A Tolna Megyei Szakképzési Centrum kancellárja a kollégákat méltatva hozzátette, a Centrum és a hozzá tartozó iskolák sok tekintetben kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, ott vannak a legjobbak között. Mindez azonban nem lehetne így azon munkatársak nélkül, akik példaértékű, elismerésre méltó hozzáállással látják el feladataikat szakmai területükön.

Az ünnepi hangulatot a szekszárdi Liszt Ferenc Zeneiskola növendékeinek és a Bartina Néptánc Egyesület táncosainak előadása emelte, a színvonalas vendéglátásról ez alkalommal a Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum és Szakképző Iskola gondoskodott.

Borítóképünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában