közvilágítás

2021.09.02. 09:30

Így jelentse be, ha nem működő lámpát lát Szekszárdon

TEOL

20210118 Zalalövő Közvilágítás rekonstrukciója, az emelőkosárban Tóth Szilárd, a kivitelező cég munkatársa. Fotó Gyuricza Ferenc GYF Zalai Hírlap

Forrás: MW

Fotó: Gyuricza Ferenc

Az ősz beköszöntével egyre korábban sötétedik. Ilyenkor a közvilágítás kifogástalan működése még nagyobb hangsúlyt kap Szekszárd életében, élhetőségében. Fontos, hogy lehetőleg a város minden közvilágítással ellátott utcájában megfelelő módon működjenek a lámpák. Ehhez pedig a lakosság segítségét is várja a polgármesteri hivatal.

Azzal a kéréssel fordulnak a szekszárdiakhoz, hogy ha nem működő lámpát észlelnek a városban, azt haladéktalanul jelentsék be.

Erre több lehetőség is van: telefonon a 74/504-104-es számon munkaidőben lehet értesíteni a város energetikusát, vagy van mód bejelentést tenni e-mailen a [email protected] címen.

A közvilágítás hibabejelentésére interneten is van lehetőség, méghozzá a kovika.hu weboldalon, ahol a leírt lépéseket követve egyszerűen és gyorsan jelezhető a hiba – tájékoztatta portálunkat a polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában