változás

2021.09.13. 18:10

Útlezárások lesznek az Őszi Fesztivál miatt

Munkatársunktól

Forrás: Shutterstock

A Szekszárdi Őszi Fesztivál miatt, amelyet szeptember 16. és 19. között rendez a Babits Mihály Kulturális Központ, forgalmirend-változásokra kell számítani már keddtől. Lezárják reggel hat órától a Béla király tér teljes területét a volt Bartina ABC-től a Szekszárdi Járási Hivatalig (Szekszárd, Bezerédj utca 10.), ide majd csak jövő héten keddtől lehet ismét behajtani.

A Széchenyi, valamint a Béri Balogh Ádám utca felől gépjárművel érkezők szeptember 14., kedd reggel hat órától szeptember 20., hétfő éjfélig csak a Bezerédj tömbbelsőn keresztül tudják elhagyni a Bezerédj utcát.

Szintén elzárják a jármű forgalom elől a Béla király téri templom mellett található buszfordulót, a Szekszárdi Törvényszék, Városi Ügyészség és a Tolna Megyei BV Intézet előtti parkolót. Az épülettömb mögött lezárják a Vörösmarty utcai szakaszt is, ahová csak a lakók, valamint az áruszállítók hajthatnak be gépkocsijukkal. Természetesen nem lehet autóval megközelíteni a polgármesteri hivatal előtt található parkolót. A Béla király téren az áthajtásra szeptember 14., kedd reggel hat órától szeptember 20., hétfő éjfélig a kétirányúsított körforgalmon keresztül lesz lehetőség, tájékoztatott Gödrei Zoltán, a központ kommunikációs osztályvezetője.

A szervezők kérik a gépjárművel közlekedőket, figyeljék a kihelyezett forgalomirányító táblákat, és vezessenek türelmesen, körültekintően!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában