Tesco-jubileum

2021.10.24. 18:10

Három facsemetét ültettek az ünnep alkalmából

Húsz esztendeje fogadja a megyeszékhelyen a Tesco a vásárlókat. A kerek évforduló alkalmából az áruház pénteken alkalmi ünnepségre invitálta azokat a közéleti személyeket, akikkel hosszú ideje jó kapcsolatokat ápol.

Sz. Á.

Fotó: Mártonfai Dénes

A meghívott vendégeket a helyszínen, azaz a bejárat utáni belső területen Szabó Balázs, a Tesco áruház vezetője köszöntötte.

Megtisztelte jelenlétével a rendezvényt Horváth István országgyűlési képviselő, dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott, Gyurkovics János alpolgármester – ők mindhárman méltató beszédet is tartottak az összes fél számára hasznos közös munkáról, a társadalmi felelősségvállalásról –, valamint Balázs Gábor tűzoltó dandártábornok, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Szabó Gergő, az Atomerőmű KSC Szekszárd ügyvezető elnöke.

Három facsemetét ültettek az áruház parkolójában (Fotó: Mártonfai Dénes)

A résztvevők ezt követően a jubileumnak emléket állítva három facsemetét ültettek el az áruház előtt. A parkolóban szűrőbusz állt rendelkezésre, de a Tesco nemcsak ezzel kedveskedett közönségének, hanem ajándékcsomaggal is húsz törzsvásárlója számára.

Borítóképünk: Horváth István (középen) a megyeszékhelyre jellemző termékek előtt tartott méltató beszédet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában