Bonyhád

2021.10.27. 16:00

Háromszáznál is több önkéntes szedte a szemetet

TEOL

Bonyhád Város Önkormányzata idén ismét csatlakozott a Te Szedd! Önkénesen a tiszta Magyarországért programhoz. A település és közigazgatási területének megtisztítását az önkormányzat bonyolította le – tájékoztatott a város hivatalos honlapján.

Az akcióban résztvevő 338 önkéntes – általános és középiskolások, önkormányzati dolgozók és képviselő, valamint a Felvidékiek Egyesülete tagjai – 16 helyszínen összesen 107 zsák szemetet gyűjtött össze. Ez sokkal kisebb mennyiség a korábbi évekhez képest, vagyis az elmúlt időszakban megtisztított területeken most jóval kevesebb szemét halmozódott fel, illetve sikerült a területeket tisztán tartani.

Beküldött kép

A résztvevők munkájának köszönhetően nem csak több városrész, de Bonyhád közigazgatási területéhez tartozó Tabódszerdahely, Börzsöny és Majos is tisztább környezetnek örvendhet – olvasható Kaiser Mária, környezetvédelmi és területfejlesztési ügyintéző beszámolójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában