hacacáré

2021.10.10. 15:42

Tolnára Tóth Vera és Charlie hozta el a muzsikát

Steinbach Zsolt

Fotó: Makovics Kornél

A szó jelentése alapján nem épp „hacacáré” volt a péntek esti zenei program Tolnán, a Hősök terén. Ihaj-csuhaj, dínom-dánom helyett ugyanis igényes muzsika szólt a város főterén. Olyan értelemben viszont, hogy ez az esemény az „Őszi Hacacáré” című országos rendezvénysorozat állomása volt, a hacacáré kifejezés helytálló.

Az államilag támogatott, ingyenes program délután kezdődött, a Tolnai Ifjúsági Fúvószenekar koncertjével. Hosszabb technikai szünet után este hét előtt állt színpadra az első sztárfellépő, Tóth Vera és zenekara. Aki közelről akarta élvezni a koncertet, oltási igazolvánnyal léphetett be a kordonokkal elválasztott belső zónába. Az inkább beszélgetni-iszogatni-eszegetni, esetleg „stop Gyurcsány”-petíciót aláírni vágyók pedig a kordonon kívül, kivetítőn követhették a programot.

A második fellépő, Charlie és együttese előtt Horváth István, a térség honatyája is köszöntötte a teret szinte teljesen megtöltő publikumot. A másfél órás koncerten a régi nagy Charlie-slágereket idézték fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában