lakossági fórum

2021.11.10. 09:30

Fejlesztések a szemétszállításban

Munkatársunktól

Fotó: Shutterstock

Lakossági fórumra várta az érdeklődőket az önkormányzat, amelyet Paks polgármestere, a Vertikál Zrt. és a PHG Kft. vezetői tartottak az elmúlt héten. Középpontjában a szemétszállítás állt – írta a TelePaks. Szabó Péter polgármester a Vertikál Zrt. telephely-fejlesztéséről, új járművek üzembeállításáról és edényzet cseréről tájékoztatott. A fejlesztésekről elhangzott, a Vertikál Zrt. és a PHG Kft. hat új, gázüzemű kukásautót szerzett be az elmúlt időszakban, amelyek rövidesen munkába is állhatnak Pakson és a környező településeken. Az is kiderült, a telephely bővítését tervezik annak érdekében, hogy ne telítődjön szeméttel néhány éven belül.

A beszámoló után a résztvevők kérdéseket tehettek fel a szolgáltatással kapcsolatban. Szó volt a zöld hulladékokhoz tartozó zsákok áráról, a hulladékszigetekről, de érdeklődtek arról is, hogy mikor tervezik a hulladékgyűjtő edények cseréjét. A polgármester utóbbiról azt mondta, a jövő év elején várható, az edények sokkal masszívabbak, időtállóbbak lesznek elődeiknél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában