Ki látta?

2021.11.22. 18:17

Kifejlett házisertés kóborol Bonyhádon

TEOL

Fotó: Beküldött fotó

Furcsa szerzet járja a hétvége óta a völgység fővárosának utcáit. Egy jól megtermett házisertés bandukol Bonyhádon, és a városlakók közösségi médiában közzétett fotói szerint az Ifjúsági Parktól egészen az Északi tehermentesítő útig a település több pontján is feltűnt.

Lakossági bejelentésre a Bonyhádi Közüzemi Kft., a BONYCOM munkatársai is az elkóborolt állat – egyes információk szerint állatok – nyomába eredtek, de az adott helyen addigra már hűlt helyét találták – erősítette meg lapunk információját Filczinger Ágnes. Bonyhád jegyzője hozzátette, egy másik jelzés nyomán a szakemberek végigjárták a Szecska városrészt is, de ott sem bukkantak a sertés nyomára.

Filczinger Ágnes szerint a közüzemi cég munkatársai holnap folytatják az állat felkutatását. Amennyiben sikerül befogni, ideiglenesen megoldják az elhelyezését is, és közben nagyon várják az állat gazdájának jelentkezését.

Borítóképünk: Olvasónk a Budai Nagy Antal és az Árpád utca kereszteződésében kapta lencsevégre a kóborló sertést

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában