Jótékonyság

2022.01.14. 10:20

Ismét „angyali módon” segítettek sok családnak

Újabb jótékonysági akciót valósított meg a napokban a bonyhádi Angyal-Hívó Egyesület.

V. B.

A gyerekek is nagyon örültek az ajándékoknak

Forrás: Beküldött kép

A december 4-ei rendezvényüket követően ezúttal kisvejkei, závodi és lengyeli nehéz sorsú családok számára gyűjtöttek bútorokat, használati tárgyakat. Ezer-Ferenc Veronika elmondta, a korábbi program során olyan értékes kapcsolatok, együttműködések alakultak ki – például a Délvidéki Motorkerékpáros Kisérő és Polgárőr Egyesülettel –, hogy azóta rendszeresen segítik az egyesület munkáját. 

Az Angyal-Hívó Egyesület elnöke nem csak nekik volt hálás, hanem a szállításban közreműködő Ezer és Társa Bt. vezetőjének, aki már régóta támogatja szervezetüket a kiszállítások biztosításával, valamint Tamás Róbertnek, a Tamás Ponyva egyik tulajdonosának is. 

Bútorok és sokféle használati tárgy került a családokhoz.
Forrás: Beküldött kép

Szekrények, konyhabútorok, ülőgarnitúrák, íróasztalok, szőnyegek, lámpák – és a hidegre való tekintettel vastag téli kabátok, csizmák is kerültek a családokhoz, akik köszönettel fogadták az egyesület és valamennyi támogató figyelmességét. 

– Ismét jó érzés volt segíteni másokon! – összegezte az elnök. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában