Csütörtök este

2022.03.31. 12:30

Ankétra várja szurkolóit az Atomerőmű SE

Szurkolói ankétot tart ma este hat órától az Atomerőmű SE NB I-es férficsapata a Kiss Nádas Vendéglőben.

T. N.

Kovács Ákos (balról), Jan Pavlik és Gulyás Róbert egy korábbi ankéton Archív fotó: Molnár Gyula

Az ankéton Gulyás Róbert szakosztályelnököt és Jan Pavlik vezetőedzőt, valamint a játékosok közül Kovács Ákost és Eilingsfeld Jánost kérdezhetik a szurkolók. 

Az Atomerőmű SE viszontagságos idényt fut, kétszer is edzőt cserélt a négyszeres bajnok, amely a szlovén Teo Hojccal és a montenegrói Petar Mijoviccsal sem talált rá a sikerek felé vezető útra. 


A piros-kékek csak az utolsó helyen zárták az alapszakasz küzdelmeit, így nagy hajrára lesz szükségük ahhoz, hogy sikerüljön kivívni a bennmaradást, és az új idényben is az első vonalban szerepelhessen a paksi együttes. 


Mint azt már a TEOL.hu-n megírtuk, az alsóházi rájátszás küzdelmeit április 9-én, azaz jövő szombaton Zalaegerszegen kezdik meg az atomosok, majd a következő szerdán Nyíregyházára utaznak (18 óra). 


A Gesztenyés úti csarnokban először április 16-án lépnek pályára Eilingsfeld Jánosék, akik 19 órától a PVSK-val találkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában