Köszöntés

2022.03.09. 09:35

Sanzonesttel ünnepelték a nőket Dombóváron

Dombóvár Város Önkormányzata Kusnyér Anna és Kéméndi Tamás sanzonestjére invitálta a lányokat, hölgyeket, asszonyokat nőnap alkalmából. A színházterem majdnem megtelt, örömmel érkeztek a rendezvényre a város nő tagjai, de akadtak férfiak is szép számmal, akik elkísérték feleségüket, párjukat.

Varga Szilvia

Pintér Szilárd polgármester Fotó: Varga Szilvia

Pintér Szilárd köszöntőjében hangsúlyozta, a nőnap egyre inkább érzelmi tartalommal bővül, s az ünnep egyre inkább kifejezi mindazt, amit a férfiak a nőkkel szemben éreznek: szeretetet, megbecsülést, gyengédséget, szerelmet. Az a megannyi szeretet, amelyet csak nő tud adni, egy mozdulat, melyet csak nő tud láttatni, az élet, amelyet csak egy nő tud világra hozni, az maga a valódi csoda. Ezt a szeretetet nem volna elég évente egyetlen napon viszonozni, minden áldott nap hálásnak kell lennünk a hölgyekért.

Beszédében kitért a jelenleg a világban zajló eseményekre. Dombóvár helyi szinten igyekszik segítséget nyújtani bajbajutott honfitársainknak, a helyi karitatív és civil szerveztek elsőként vetették bele magukat a humanitárius munkába, melyet ezúton is nagyon köszönök nekik – mondta.

Fotó: V. Sz.
A program zárásaként apró ajándékkal kedveskedtek a vendégeknek a képviselő-testület tagjai. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában