Pályázat

2022.03.24. 15:20

Taroltak a Tolna megyei fotóriporterek

Két első és két második helyezést hoztak el a Mediaworks idei fotópályázatáról a Tolnai Népújság és a TEOL.hu fotóriporterei.

R. G.

Mártonfai Dénes (balról) és Makovics Kornél, a Tolnai Népújság és TEOL fotóriporterei (Fotó: R. G.)

Makovics Kornél a Varázslatos vidék egyedi kategóriájában a Kis család, a Varázslatos vidék sorozat kategóriájában a Csillagokkal az éjszakában címet viselő pályázatával is első helyet érdemelt ki. Ugyanitt a Viharvadászat című összeállítása második helyen végzett. 

Portré kategóriában Mártonfai Dénes a Mindenki vívja a maga harcát című pályázatával szintén második helyet érdemelt ki a zsűritől. Makovics Kornél a legjobb fotóriporternek járó serleget is átvehette. 

 

A pályázaton tizenhárom budapesti és hat vidéki szerkesztőség indult, hat fővárosi és öt megyei lap munkatársa kapott díjat. „Az amatőr fotós a gépével foglalkozik, a profi a témájával, a művész pedig meglátja a fényt. Jó érzés konstatálni, hogy olyan remek kollégákkal dolgozhatok együtt, akik valamennyien meglátták a fényt, ahogy azt a beküldött pályaművek is bizonyítják” – mondta Csermely Péter vezérigazgatóhelyettes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában