Fejlesztés

2022.03.23. 17:47

Ütemtervnek megfelelően halad a rendőr-főkapitányság épületének felújítása

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság épületeinek energiahatékonysági fejlesztésű projektjéről tartott sajtótájékoztatón a PSN Építőipari Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója Simcsik Norbert elmondta, cégük nyílt közbeszerzési pályázat útján nyerte el az épület felújítását, több mint 1 milliárd forint értékben.

S. B. M.

Angyal István rendőrezredes, a Műszaki Osztály vezetője és Csocsó György műszaki részlegvezető Fotó: Mártonfai Dénes

A korszerűsítés három fő elemből áll, a homlokzat hőszigeteléséből, az ott található nyílászárók cseréjéből és a fűtésrendszer felújításából. Eddig kétszázhetven ablakot cseréltek ki, végeztek a szigetelési munkák háromnegyedével és a színezéssel a jó időt várják, valamint új, szabályozható fűtésrendszert alakítottak ki. A kivitelezési munkálatokat bonyolította, hogy az épületben nem állhatott meg a rendőrség mindennapi munkája, és a szigorú előírásokat szem előtt tartva kellett a munkálatokkal haladni. A kivitelezés a tavalyi év utolsó negyedében kezdődött, és várhatóan májusban be is fejeződik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában