Az útburkolatok elkészültek, a járdákon még dolgoznak

2022.06.09. 15:04

Külvárosi utcák következhetnek

Már nagyon ráfért az út- és járdafelújítás Tolnán azokra az utcákra, ahol most folyik a munka. Berta Zoltán alpolgármester tájékoztatása szerint a befejezéshez közeledik a 184 millió forintos beruházás. Az összegnek körülbelül az 50-50 százalékát fordítják utakra, illetve járdákra.

Wessely G.

Zajlik a járdaépítés a kápolnánál (A szerző fotója)

Örülhetnek a gyalogosan, a babakocsival és a járművekkel közlekedők is. Eltűnnek a zökkenők, bukkanók, kátyúk. Néhol több évtizedes problémákat orvosolnak. A Pajta tér és környéke volt a legsiralmasabb állapotban. Most új burkolatot kapott az a rész, s dolgoztak az Eötvös utcában, a Dobó utcában és a Bartók utcában is. 

A járdák térkővel való burkolása a Deák utca egy hosszú szakaszán még tart (az Egészségháztól a Kápolnáig), s már befejeződött az Arany János utcában és a mözsi Szent István utcában. A kapubejárók rendbetételét, a tereprendezést és más kiegészítőmunkákat követően, nagyjából egy hónap múlva zárul a projekt. A belváros rendben van már, de a külvárosi utcákban bizony még vannak felújítandó burkolatszakaszok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában