Paks

2022.08.05. 09:30

Egymás kultúrájával ismerkedhetnek az ingyenes gyerektáborban

Ingyenes gyermektáborra vár minden érdeklődő 8-18 év közötti gyermeket, fiatalt a Nyitott Paks projekt keretein belül megrendezendő Sokszínű Kultúra Tábor, ahol a különböző nemzetiségű gyermekek sok szórakoztató és hasznos programon keresztül ismerkedhetnek meg egymás kultúrájával – tájékozatott Paks önkormányzata.

Ábrahám-Gazsó Rita

Illusztráció: Shutterstock

A kicsiket és a nagyobbakat négy korcsoportra bontva, a magyar és orosz kultúrára építkező programok között pantomimes, kézműves, gasztro- és tánc témájú foglalkozások várják. A főző foglalkozás alatt megvendégelik a gyerekeket ebédre, így a szülőknek csak a reggeliről kell gondoskodni. A tábor minden nap reggel fél 8-tól fél 2-ig tart.

A Tábor helyszíne a Csengey Dénes Kulturális Központ, ahol a programok augusztus 8-11. között zajlanak. A különböző napokon külön korcsoportok vehetik igénybe a tábort, így egy gyermek egy napon vehet részt: hétfőn a 8-10, kedden a 11-13, szerdán a 14-15 és csütörtökön pedig a 16-18 évesek. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, az [email protected] e-mail címen. A részvételhez a helyszínen fél 8-tól a regisztrációs ponton is be kell jelentkezni. A regisztrációs pontok megtalálhatóak a Polgármesteri Hivatal információs pultjánál vagy a Csengey Dénes Kulturális Központban.

Külföldi állampolgárok a PIP Nonprofit Kft. elérhetőségein, az [email protected] e-mail címen vagy a +3680296868-as telefonszámon regisztrálhatnak előzetesen. A nyelvi korlátok áthidalását számukra oroszul és magyarul beszélő animátor segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában