Programok

2022.08.17. 19:10

Nemzetközi Fúvós Napok Fesztiválra készülnek

Idén is megrendezik a Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivált augusztus huszonegyedike és huszonnyolcadika között Pakson és környékén.

Brunner Mónika

Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál 2021. (Fotó: Facebook)

Csalogatók a programok. Az első napon Dunaföldváron, a Beszédes József Általános Iskolában tartják a XVII. Nemzetközi klarinét, szaxofon és tárogató tábor megnyitóját délután két órától. Madocsán a Duna-parton a Hangszerelem Zenestúdió koncertezik délután négy órától, azután a rendőrség hagyományőrzői veterán járművekkel képviseltetik magukat és kutyás bemutatót is tartanak. Fellép a Roger Schilling Zenekar, rendőrségi lovas bemutató is kezdetét veszi.

Az Egressy Béni Református Szakgimnázium Népzenei művésztanárainak népzene koncertje este fél hétkor kezdődik, majd a Bocskai István Református Oktatási Központ Fúvószenekara filmzenéket ad elő vetítéssel, vezényel Kovács Zalán László. A helyszínen délután négy órától este nyolc óráig látogatható a honvédség ismertető sátra, lesz vadászrepülőgép szimulátor, és megtalálható majd a Madocsáért Egyesület öko-udvara is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában