Jótékonyság

2022.09.20. 15:20

Angyalok segítik a bajba jutottakat Kölesden

Már jó ideje működik a Kölesdi Angyalok elnevezésű jótékonysági csapat a településen, amelyet helyiek hívtak életre, köztük Egle-Bata Nikolett, Ujvári Zsuzsanna, Hevesi-Szabó Gabriella és Kiss Lajos József elnök.

B. M.

Illusztráció: Shutterstock

Felesége, Kiss-Balonyi Julianna a Kölesdi Angyalok vezetője elmondta, hogy a környező településeken az aktuális ünnepeken rendszeresen műsort rendeznek a gyerekeknek, csomagokat készítenek össze a számukra, sütivásárokat tartanak, ruhavásárokat szerveznek. 

Az adományozók rendszeresen segítik a munkájukat felajánlásokkal, ruhákkal, cipőkkel, az idei tanévkezdés előtt tanszerekkel is, amelyeket már eljuttattak a rászoruló családoknak. Az elkövetkező időszakban is számos jótékonysági eseményt terveznek megrendezni. 

– Kölesd szíve együtt dobog velünk, a kölesdiek mindenben támogatják a munkánkat, amelyet szívvel-lélekkel végzünk. A falunkbeli Romanes tánccsoport, a Maki és Kzy zenei formáció rendszeres vendégek a jótékonysági eseményeinken. Minden fellépőnkre nagyon büszkék vagyunk, és hálásak vagyunk értük, hiszen vállalják a fellépéseket és támogatják a munkánkat – ismertette Kiss-Balonyi Julianna, és elmondta, hogy nagyon jól működő a csoportjuk, társaságuk, a tagjaik imádnak segíteni, és tudják, milyen az, ha valakinek jól jön a segítség. 

– Jó látni a gyerekek szemében az örömet! – tette hozzá Kiss-Balonyi Julianna. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kölesdi Angyalok szervezte Hőgyészen az egyik jótékonysági eseményt, amellyel a kilenc évesen leukémiával küzdő helyi kisfiút, Áront támogatták. A fővárosba kell járnia kezelésekre, gyógyulásának költségeit családja mellett segítő emberek igyekeznek finanszírozni. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában