Adománygyűjtés

2022.10.31. 10:20

Öt szervezet fogott össze a jó cél érdekében

Két helyen is adományt adott át az öt civilszervezet vezetője.

Farkas Eszter

Két helyen is adományt adott át az öt civilszervezet vezetője. (Fotó: M. D.)

Fotó: Denes Martonfai

Példás összefogással gyűjtött idén is a mentőállomás dolgozóinak és a Palánki Idősek Otthona lakóinak a Szekszárdi Gamer Egyesület, a bonyhádi Angyalhívó egyesület, a Tolnai-Turán Hagyományőrző Egyesület, a Spearhead Airsoft Team és a szekszárdi Ifjúsági Keresztény Demokrata Szövetség. 

– Erre a két helyszínre már a tavalyi évben is vittünk felajánlást, azonban idén öt egyesület összefogásával történt az adományozás - tájékoztatta lapunkat Tóth Imre, a Szekszárdi Gamer Egyesület elnöke.

Az összefogással huszonkét darab lángost kaptak a mentőállomás dolgozói Gera Gábor felajánlásával, valamint ötven kilogramm szőlőt vittek az idősek otthonába a Dúzsi pincészet támogatásával.

– Szeretnénk olyan embereket patronálni, akik egyrészt rászorulnak a segítségre, másrészt azokat szeretnénk segíteni, akik munkájukkal a közt szolgálják, ezért is esett a választásunk a mentőkre. És mivel időskorunkban mi is szeretnénk, ha törődnének velünk, nyilván az idősebb generációra is mindig gondolunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában