Bizottsági ülés

2022.11.23. 18:39

Az ösztöndíjat szinte mindenki megkapja

A megyeszékhely jövőjével, egészségügyi intézkedésekkel kapcsolatos kérdésekről és ösztöndíjakról is tárgyalt november 23-i rendkívüli ülésén a szekszárdi közgyűlés Szociális Egészségügyi Környezeti és Fenntarthatósági Bizottsága.

Sz. L.

Gréczy-Félegyházi Gyöngyvér elnökletével ülésező testület nyolc napirendi pontban döntött, illetve tett javaslatot a közgyűlésnek. Elsőként arról a programról tárgyaltak, amely a város következő öt évre tervezett fejlesztését tartalmazza. Sajnálatos tény, hogy a megyeszékhely lakóinak száma csökkent, ezért az integrált településfejlesztési stratégia tartalmaz munkahelyteremtési tervet, s egyéb lakosságmegtartó elképzeléseket.

Szó volt az ülésen a Város Egészségügyi Gondnokságának jövőjéről. Javasolják a közgyűlésnek, hogy az ápolókkal a jövő év június végéig hosszabbítsák meg a szerződést, ugyanis várható, hogy a feladatokat az országos mentőszolgálat veszi át. Elbírálta a bizottság a Bursa Hungarica ösztöndíjra érkezett jelentkezéseket, és úgy határoztak, hogy a 64 pályázó közül szinte valamennyien kapják meg a kért támogatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában