Szurkolók

2022.11.01. 19:10

Ingyenes meccsjárat indul Pakson

Legyen kényelmes a meccsre járás szlogennel a Paksi FC és a Paksi Közlekedési Kft. megállapodása értelmében a hazai NBI-es találkozók alkalmával meccsjárat indul a városban – tájékoztatott a labdarúgó klub.

Gazsó Rita

Ingyenes meccsjárat indul Pakson (Forrás: Paksi Közlekedési Kft.)

A járat minden esetben a mérkőzés kezdési időpontja előtt fél órával érkezik meg a Fehérvári úti stadionhoz, majd a lefújást követően negyedórával indul visszafelé. Az indulási és az érkezési pont a Gesztenyés utca, közbeiktatva minden fontosabb csomópontot a városban. Fontos tudnivaló továbbá, hogy a meccsjárat minden szurkoló számára teljesen ingyenes – áll a közleményükben.

– Már túl vagyunk a próbajáraton, a héten elindul az "éles üzem" – erősítette meg lapunknak az információt Tavi Tamás, a Paksi Közlekedési Kft ügyvezetője. A stadionjárat a Paksi FC mérkőzéseire biztosít majd ki- és visszajutási lehetőséget a meccsjeggyel vagy meccsbérlettel rendelkezők számára ingyenesen. A szurkolók számára ez lehetővé teszi, hogy ne kelljen autóval menniük, már csak azért is, mivel – bár a komolyabb alkoholfogyasztást nem támogatjuk, de azt tudjuk, hogy – az igazi meccsélményhez hozzátartozik egy-egy sör és némi szotyi elfogyasztása. Így nem gond a meccs után hazajutni – tette hozzá az ügyvezető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában