Pályaorientáció és köszönet egyben

2022.11.15. 18:10

Rajzokkal fejezték ki a hálát a füstből kimenekített gyerekek

TEOL

Forrás: Tolna MKI

Kigyulladt egy mosógép Szekszárdon, a Babits Mihály Általános Iskola tankonyhájában november 4-én. Az épületet négyszáz fő sértetlenül, fegyelmezetten hagyta el. Miután a szekszárdi egységek eloltották a tüzet és átszellőztették az épületet, a diákok visszatérhettek a tantermekbe.

A helyszínre érkező szirénázó tűzoltók és a füsttel telítődött helyiségek látványa több diákban is mély nyomot hagyott. Az intézmény tanáraihoz valósággal záporoztak a kérdések a tanulóktól. Két osztály oktatói úgy gondolták, hogy a rendkívüli érdeklődést összefűzik a pályaorientációs napokkal, és megkeresték a szekszárdi hivatásos tűzoltókat. A Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság a Mikes utcai szertárában fogadta a közel 40 felső tagozatos diákot, akik rajzokkal fejezték ki a köszönetüket a bátor tűzoltóknak, továbbá tették fel tucatszámra az őket leginkább foglalkoztató, javarészt tűzmegelőzésre irányuló kérdéseiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában