BÚÉK 2023!

2022.12.31. 22:05

Áll a bál, avagy így búcsúztatjuk az óévet

Kitűnő idő fogadta a 2022-es év utolsó napján a szilveszterezőket, többen mentek ki a szekszárdi utcákra ünnepelni, tűzijátékokat fellőni az égbe, köztük családok kisgyerekkel.

Brunner Mónika

Szilveszteri Batyus Bál a Babitsban

Fotó: Makovics Kornél

Az egyik ismert szekszárdi sörözőben többségében leginkább a fiatalabb korosztály lézengett, iszogatott, beszélgetett, biliárdozott. 

A Babits Mihály Kulturális Központban megrendezett Szilveszteri Batyus Bálon kisgyereket is lehetett látni, igaz, ez a buli azért inkább a felnőtteké. A hangulatért itt a Bravo Zenekar és DJ Táborfy felel.

A szilveszteri divatról szólva elmondható, hogy a többség az elegáns stílust hozta, a fiatal lányokat lehetett farmerben, de rövid szoknyában, harisnyában, magassarkú cipőben látni. A felnőtt korosztály a kisgyermekeket is csinosan öltöztette fel, ők maguk pedig aztán igazán a legmagasabb szintű elegenciát prezentálták, úgy a hölgyek, mint az urak.

Előbbiek szép ruhában, gyönyörű felsőben, nadrágban, szoknyában, az urak ingben, öltönyben ünnepeltek. Este kilenc órakor a hangulat még épp csak kezdett kialakulni a partikon, utcákon, tereken. A megyeszékhelyen több helyütt házibulit tartanak, ezeken a helyeken már hallhatóan jól érzik magukat az ünneplők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában