Találkozás

2022.12.08. 09:30

Gerjenben bukkant fel a Mikulás

A gerjeni VárLak Óvoda és Bölcsőde gyermekeit Mikulás lepte meg szerda délelőtt. A nagyszakállút az Atomenergetikai Múzeum szállította el a kicsikhez speciális járművükön.

Gazsó Rita

Speciális járművön érkezett a Mikulás Gerjenbe. (Fotó: Facebook)

 – Az intézménnyel hosszú ideje jó kapcsolatot ápolunk, és időről időre segítik községünket. Örömmel tapasztalom, hogy egy szervezet ilyen elhivatott és elkötelezett, valamint azt is, hogy a térséget is meg szeretnék szólítani  – fogalmazott a látogatást követően Romhányi Károly, Gerjen polgármestere.

– Köszönjük, hogy általuk is találkozhattak a Mikulással a gyermekek – tette hozzá, majd megragadta az alkalmat, hogy megköszönje egy jótevőjük rájuk irányuló figyelmét is: aki 150 ezer forintos felajánlást tett oktatási intézményeik számára, amelyből az iskolások, óvodások, bölcsődések karácsonyi csomagjait tudták még színesebben összeállítani.

Fotó: Romhányi Károly/Facebook

Hozzáfűzte, hogy természetesen minden felajánlást, ami érkezett nagyon köszönnek. – Ezekkel a kedves gesztusokkal tudjuk egymás napjait még szebbé varázsolni – mutatott rá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában