Sz+C Stúdió Kft.

2022.12.25. 11:00

Negyedszázados jubileumot ünnepelt a szekszárdi építőipari cég

Az Sz+C Stúdió Kft. a megalapításának huszonötödik évfordulóját ünnepelte karácsony előtt a Prantner Pincében. A meghitt, családias hangulatú eseményen a két alapító-tulajdonos, az ismert és elismert házaspár, Szablár Klára és Czank Géza mondott köszönetet a mintegy nyolcvan kollégájának.

F. V.

(Fotó: M. D.)

Köszöntő beszédeikben felelevenítették, korábban is mindketten az építőiparban dolgoztak, s 1997 novemberében teljesült be tervük, amikor megalapították az elsősorban építőanyagkereskedéssel, de amellett tervezéssel, kivitelezéssel is foglalkozó közös cégüket. Az első időszakban mindössze három foglalkoztatottal működő vállalkozás mára Tolna megye meghatározó építőipari cégévé nőtte ki magát, tagja lett az Új Ház Zrt. hálózatának, s több mint négymilliárd forintos éves forgalmával stabil szereplője a lapunk és a NAV által közzétett TOP 100-as listájának, kiadványának.

Az Sz+C nevéhez fűződik megyénkben többek között a szekszárdi Garay-téri prémium társasház, az Obsitos Udvarház, aztán a Baka általános- és a Hunyadi középiskola, az Eszterbauer és a Mészáros Pince, a nagyszékelyi és a pálfai templom, vagy éppen a regölyi óvoda felújítása illetve építése, de az ország számos más területén is letették névjegyüket.

Az is elhangzott, hogy szerencsére van kinek átadniuk a cégvezetői stafétát, hiszen a hosszú évek óta velük dolgozó gyermekeik, az elsősorban a marketing és a HR-ügyekben magas szinten jártas Vecsei Kriszta és a szakmai területeken elmélyült tudást szerző Czank Szilárd jelenti a vállalkozás biztos jövőjét.

Az évzáró jubileumi ünnepen összesen tizenhatan vehettek át jutalmat az 5-10-15-20 éves törzsgárda tagságért, valamint kihirdették az „Év dolgozója” választás eredményét is. A legtöbb voksot a kollégáktól, ezáltal az említett címet a térdműtéte miatt internetes kapcsolat segítségével online bekapcsolódó Pesti Dávid építésvezető, műszaki előkészítő kolléga nyerte el. A „Vezetőség Különdíja” címet kapta Huszár Gabriella műszaki előkészítő és Kauder Tamás raktáros. Polecsák József kőműves és brigádvezető nyerte el a „Példakép díj” megtisztelő elismerést.

Az ünnep meghittségét, a vállalkozás családias légkörét mi sem jelzi pontosabban, mint hogy a munkatársak nevében a vezetők az alapító-tulajdonosokat meglepték egy utazási voucherrel az ötcsillagos sárvári Spirit Hotelbe.

A jubileumi évzáró vacsora mellé meglepetés műsor is járt, a cég dolgozóit elsőként Kiss V. Balázs illuzionista-bűvész, majd Bach Szilvia humorista szórakoztatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában