Díjátadó

2022.12.17. 18:20

Sportot űznek a diákok a szép sikerek eléréséből

Az év során kiemelkedő teljesítményt nyújtott sportolókat díjazta az önkormányzat a városházán a héten ünnepségen.

Vizin Balázs

Csoportkép a díjátadó végén – büszke a város a sportolókra, edzőkre (A Szerző felvétele)

Filóné Ferencz Ibolya a köszönet hangján szólt a sportolókhoz és az őket segítő felkészítőkhöz, edzőkhöz. A város polgármestere úgy fogalmazott: az önkormányzat – lehetőségeihez mérten – 2022-ben is mindent megtett annak érdekében, hogy segítse a munkájukat. 

Összesen 16 egyéni és 6 csapat díjat adtak át. Az Atlétikai Club Bonyhád színeiben versenyző Böndör Márton, Dancsó Dorottya, Kajtár Kristóf, Kling Réka, Őri Veronika, Panghy Márton és Városi Roland részesült elismerésben. Illés Dóra és Nyitrai Noel a Bonyhádi Oyama Karate Sportegyesület tagjaként vehetett át díjat. Töpfner Bence az Extrém Body Fitness SE-t képviselte. Vadász Judit kettlebell, Palkó Csilla és Kiss Csaba spartan versenyzőként ért el kimagasló sikereket. Sági Kristóf, az Arany János Gimnázium ifjú reménysége ugyancsak karate sportágban vitte jó hírét intézményének és a városnak. Balogh Vivien nyíltvízi úszónak is gratulált a polgármester, akárcsak Szabó Bernadett kettlebell versenyzőnek. 

A csapatok tekintetében a Majos SE, a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium magasugró (Gréczy Balázs, Fábián Gergely, Máté Alex, Tóth Roland, Stríz Botond), gerelyhajító (Kurucz Kata, Réz Réka, Tóth Virág, Molnár Annamária, Panghy Szonja), és sportlövő együttesei (Bozsolik Sarolta, Jónás Anna Luca, Papp Kata; Császár Csenge, Nyúl Mariann, Sűrű Sára; Jók József, Bozsolik Ákos, Goják Richárd) részesültek elismerésben.

 A díjazott felkészítők, edzők: Scheidler Géza, Csábrák János, Nyitrai Tamás, Lelkes András, Rendás Péter, Kardos Ernő, Ferenczi Imre, Beke Zoltán.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában