Teol.hu podcast

2023.01.28. 18:30

Elnökként is szívvel-lélekkel dolgozik a klubért

Ha feladatokban nem is, de felelősségérzetben mindenképpen új kihívást jelent Máté Róbert számára a Bonyhád Völgység Labdarúgó Club (BVLC) megbízott elnöki teendőinek ellátása – vélekedett a Megyei I. osztályban szereplő sportegyesület tizenkét éve regnáló ügyvezetője, akit a klub működéséről, idei céljairól kérdezett a Teol.hu podcast legújabb adásában Vizin Balázs szerkesztő.

Vizin B.

Ha feladatokban nem is, de felelősségérzetben mindenképpen új kihívást jelent Máté Róbert számára a BVLC megbízott elnöki teendőinek ellátása (A szerző fotója)

A klub január 15-én jelentette be a hírt a közösségi oldalán, hogy Keszler Péter lemond elnöki pozíciójáról. Máté Róbert reményei szerint ez csupán egy átmeneti állapot: az egyesület vezetése, a csapatok és a szurkolók is várják vissza Pétert, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a BVLC eddigi sikereiben.

– Mint mindenkinél, aki huzamosabb ideig lát el egy feladatot, eljön az az idő, amikor pihenésre, megújulásra, feltöltődésre van szüksége. Tiszteletben tartjuk, hogy Péter most érkezett el ehhez a ponthoz, a kellő idő elteltével várjuk vissza a mindennapi körforgásba – fogalmazta meg Máté Róbert, aki három fontos célról is beszélt. Hogy pontosan melyek ezek, azok kiderülnek a legújabb podcast adásból:

Tartsanak velünk, a korábbi adásokat az alábbi linkre kattintva érhetik el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában