Újranyitás

2023.01.03. 20:20

Ismét fogad ügyfeleket az újdombóvári posta

TEOL

Az új év első munkanapján kinyitott az újdombóvári postahivatal, amelyről Pintér Szilárd polgármester (jobbról), valamint Gyarmatiné Kiss Éva és Kiss Balázs, a városrész képviselői személyesen győződtek meg. (Forrás: Városunk Dombóvár)

Mint azt tegnap már megírtuk, 2023. január 2-án az ország 32 településen 45 posta szüneteltetését oldja fel a Magyar Posta a helyi önkormányzatokkal kötött megállapodások értelmében. Tolna vármegyében három városban, Bonyhádon, Dombóváron és Paks dunakömlődi városrészében nyitották meg a korábban a megugró energiaköltségek miatt bezárt épületeket.

Ezen örömteli eseményről adott hírt hivatalos közösségi oldalán Dombóvár város önkormányzata. Mint az a Városunk Dombóvár oldalon olvasható, a posta bezárását és a szolgáltatás átírányítását a helyi közösség nehezményezte, a városvezetés pedig lépéseket tett a megszokott működési rend visszaállításra. Pintér Szilárd polgármester tárgyalásainak köszönhetően a decemberi testületi ülésen megszületett a döntés, és aláírásra került a szerződés a Magyar Posta és a dombóvári önkormányzat között, így januártól ismét elérhetőek a postai szolgáltatások.

„A jövőben is kiállunk a dombóvári lakosság igényei mellett, támogatjuk pozitív törekvéseiket” – mondta az újranyitás kapcsán Pintér Szilárd polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában