Társasjáték

2023.01.03. 18:10

Kedves meglepetés az Auchantól az iskoláknak

Az Auchan Alapítvány jóvoltából válhatott tavasztól országossá a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) GYERE® – Gyermekek Egészsége Programja.

TEOL

A szekszárdi Auchan áruház képviselői a Garay János Általános Iskola és AMI diákjait lepték meg a társasjátékokkal (Beküldött fotó)

Mint arról az alapítvány lapunkat tájékoztatta, a helyes táplálkozás és életmód alapelveit oktató, digitális program annak a 24 hazai településnek az általános iskolájában indult el az alapítványi finanszírozásból, ahol van Auchan áruház. Ez konkrétan 5000 diákot jelent, akik már az elmúlt hónapokban is sokat tanultak arról, hogy miként kellene egészségesen táplálkozni, mennyit lenne jó mozogni.

A téli szünetben azonban egészen biztosan a pihenésé és a játéké a főszerep, amihez áruházanként 300 Rubizz társasjáték és a hozzá tartozó népszerű figurák szétosztásával járult hozzá az Auchan. Minden áruházigazgató személyesen vitte el az ajándékokat a GYERE® Programos iskolákba, így a gyerekek már az ünnepek alatt birtokba vehették a játékokat, amelyekkel aktívan és szórakoztatóan tölthetik a szünidőt. Januárban újult erővel folytathatják a tanulást, többek között annak a sok értékes ismeretnek a megszerzésével, amit a dietetikusok által összeállított oktatási anyagokból sajátíthatnak el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában