Időközi választás

2023.01.15. 11:04

Öt órája tart az önkormányzati voksolás Iregszemcsén

Reggel hat órakor nyitották ki a három iregszemcsei szavazókört, ahol a település több mint kétezer választásra jogosult polgára adhatja le voksát a polgármester és a képviselők személyére.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

A vasárnapi választáson hat polgármesterjelölt – Kemény László, Kovács Ferenc, Nagy Rudolf, Süvegjártó Csaba, Tóth Szabolcs, Városi György – és a hat képviselői mandátumért összesen 18 jelölt – Béres Gábor, Bódog Bálint, Bódog Zsolt, Buczkó Róbert, Csanádiné dr. Treitz Diána, Magyar Gabriella, Matus Tibor, Mudris Nándor, Nagy László, Nagy Rudolf, Rádiné Vörös Renáta, Sztankovicsné Szabó Katalin, Tóth Gergely, Tóthi Ernő Mihály, Treitz János, Varga János, Vati József és Városi György – méretteti meg magát.

Marinka Nikolett, a helyi választási iroda vezetője korábban lapunknak elmondta, a 2660 lakosú községben három szavazókörben voksolhatnak, a választói névjegyzékben 2044-en szerepelnek. Érdekesség, hogy a testület feloszlatásáról döntő képviselők közül Nagy Rudolf újra indul, aki mind a polgármesteri, mind pedig a képviselői pozícióért ringbe száll. Az iregszemcsei időközi választás okairól és előzményeiről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

A történésekről hamarosan újabb helyszíni híradással jelentkezünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában