Jótékonyság

2023.02.28. 07:00

A szekszárdi kórház gyermekosztályát támogatják a bál bevételéből

Újdonsággal rukkolt elő a szekszárdi Bodri Pincészet, a hétvégén álarcos bálra invitálták a szórakozni vágyókat. A party hátterében azonban nemcsak a szórakozás állt, hiszen nemes célra ajánlották fel a tombolajegyekből befolyt összeget.

Farkas Eszter

Mint arról már írtunk, álarcos bált tartottak a faluhelyi Bodri Birtokon szombat este. Az elegáns partin az álarc viselése kötelező volt.

Fotó: Mártonfai Dénes

– Számos céges rendezvény – Márton-nap, szilveszter, illetve esküvők – mellett szerveztünk már a covid ideje alatt is egy hasonló eseményt 2020-ban. Egy esti, hangulatos szabadtéri programot bonyolítottunk le DJ-vel, hamburgerrel, italfogyasztással egybekötve, ami a HelloSzekszárd címet kapta – válaszolta kérdésünkre Greiling-Bodri Zsófia, majd hozzátette – Mivel utóbbi is nagy sikert aratott, úgy gondoltuk egy elegáns partit is szívesen vennének a környéken. Azonban nem egy általános jelmezbe öltözős farsangi bulit szerettünk volna tartani, hanem egy dress code szerint behatárolt elegáns eseményt, ahol mindenki gyönyörű álarcot viselhet.

Az álarcos bál nagy sikert aratott, ugyanis nemcsak környékbelieket ért el az esemény híre, vidékről és Budapestről is érkeztek vendégek. A hölgyek a legkülönbözőbb tollas, flitteres és csipkés kreációkban mutatkoztak, míg az urak között leginkább a diszkrétebb, inkább a filmes főszereplőket visszaidéző álarcok viselete volt a jellemző.

 – A vendégeket három fogásos vacsorával vártuk, a séfünk Breining Dénes különleges menüsorral állt elő, külön erre az alkalomra. Egységes álarcos viselő pincéreink az est folyamán felszolgáltak ököruszály esszenciát benne főtt zöldségekkel, fásgaluskával; gyömbéres-mézes sertés szűzérméket kékfrankos szilvával töltve, vajas burgonyával, grillezett bébi vargányával. A desszert sárgabarackos csokoládé szelet volt pirított mandulával, bogyós gyümölcsökkel.

A vacsorát követően DJ Hefner szolgáltatta a talpalávalót. Éjfélkor tombolasorolást tartottak, melynek fő díja egy három napos élményvezetés volt a Suzuki Barta jóvoltából, továbbá egy négy fő részére szóló borkóstoló a Bodri Birtok Optimus Éttermében. A szervezők a tombolasorsolás teljes bevételét, közel fél millió forintot ajánlottak fel a megyei kórház gyermekosztálya részére.

A nyeremények sora ezzel sem zárult le, az álarcos szépségverseny Facebook-oldalukon még mindig tart, a nyertes egy üveg Optimus-szal, a Bodri Pincészet egyik csúcsborával lesz gazdagabb.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában