Kiemelkedő szaktanácsadó

2023.02.11. 10:44

Elismerték a pedagógus munkáját

Kalmár Lívia, a Paksi Balogh Antal Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium biológia-földrajz szakos pedagógusa és az osztályfőnöki munkaközösség vezetője február 2-án kiemelkedő szaktanácsadói munkájáért a Katolikus Pedagógiai Intézet elismerésében részesült.

TEOL

A pedagógus az oklevéllel jutalmazott munkáját 2022-ben egy gyermekvédelmi szervezetfejlesztő projektben végezte. A projekt célja a katolikus köznevelési intézmények gyermekvédelmi szempontú rendszerfejlesztése, valamint a fenntartó támogatásával kiválasztott, a projektben résztvevő iskolák és óvodák gyermekvédelmi szempontú mentorált szervezetfejlesztése, az intézmény gyermekvédelmi stratégiájának és protokolljának elkészítése volt. 

Kalmár Lívia (Fotó: Paksi Balogh Antal Katolikus iskola)

A projektben mentorként vett részt Kalmár Lívia, akinek lehetősége nyílt egy másik, projekten kívüli intézmény gyermekvédelmi szervezetfejlesztését is segíteni, amire külön felkérést kapott a Katolikus Pedagógiai Intézettől – írta a Telepaks

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában