Van kiút az alkohol rabságából!

2023.03.17. 19:10

Megkezdődött az anonim alkoholisták háromnapos találkozója

A Babits Mihály Kulturális Központban kezdődött el péntek kora este az Anonim Alkoholisták háromnapos XVII. Találkozója a Mit hoztál magaddal? című előadással, Ági történetével.

B. M.

Megkezdődött az anonim alkoholisták háromnapos találkozója (Illusztráció: Shutterstock)

Peti, Huba, Angéla, Feri, Zsolti történeteivel is megismerkedhetnek az érdeklődők szombaton. A témák: az igazi függetlenség, a hála, a kezdő józanodás és a gyász a józanodásban. Az utolsó, vasárnapi napon a szeretetről is szó esik.

Az Anonim Alkoholisták László nevű tagja lapunkat arról tájékoztatta, hogy saját történeteik világosan mutatják, egy alkoholista a családban hatalmas tehertétel, viszont ennek nem okvetlenül kell így lennie.

Hiszen az országban ma már számos család van, ahova "visszatért az eltévedt bárány", és ezek a családok ma már a "kiegyensúlyozott boldog élet szigetei". A nyílt gyűléseken, találkozókon megismerhető az Anonim Alkoholisták programja. Céljuk, hogy eljuttassák üzenetüket még szenvedő társaikhoz: van kiút az alkohol rabságából.

Bővebben hamarosan beszámolunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában