Van még hely!

2023.03.06. 17:00

Neves tudósok adnak elő az Atomenergetikai Múzeum születésnapján

Tizenegyedik születésnapját ünnepli kedden 15 órától az Atomenergetikai Múzeum Pakson, a születésnapi rendezvényre számos programmal várnak minden érdeklődőt. 

Gazsó Rita

A résztvevők kipróbálhatják a különleges játékokat (Fotó: Molnár Gyula)

Egyebek mellett neves tudósok – Dömölki Bálint és Simonovits András – látogatnak el hozzájuk aznap, hogy Neumann János életművéről és játékelméletéről beszéljenek, de a résztvevők elkészíthetik saját társasjátékjukat, kipróbálhatják azon különleges játékokat, amelyek korábban még sosem voltak a múzeumban. Lesz interaktív tárlatvezetés, filmvetítés sok más meglepetés.

A részvétel a programon ingyenes, de online regisztrációhoz kötött. Tehát aki ellátogatna a múzeum születésnapi rendezvényére, annak az [email protected] e-mail-címre kell elküldenie jelentkezését a látogatók nevével és fényképes igazolványuk számával, amely egyébként a belépéshez is szükséges. Hogy pontosan hogyan lehet jelentkezni, azt itt megtudhatják

A helyek száma limitált, de immár több mint százan regisztráltak, így ha valaki szeretne még ellátogatni, mielőbb jelentkezzen, néhány hely még van – tudtuk meg a szervezőktől.
 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában