Hunyadi középiskola

2023.04.25. 08:00

Fabatkákat értek a diáknapi programok

Zumbás „ébresztővel” vette kezdetét a Tolna Megyei SZC Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum és Szakképző Iskola diáknapja pénteken.

TEOL

Zumbás ébresztővel indult a diáknak (Fotó: M. K.)

Miután a fiatalok vérkeringése beindult, kaptak egy szusszanásnyi időt, majd mindenki kedve szerint választhatott tucatnyi foglalkozás közül. 

A lehetőségek között szerepelt társasjáték, önvédelmi oktatás az Alisca Taekwondo Klub jóvoltából, terítékre került a kávé, a kamaszkor pszichológiája, a fotózás, az illóolajok, akik akartak, elkezdhettek főzni vagy sütni a suli udvarán, és a sort még hosszan folytathatnánk. 

A délelőtt második fele főként a játékos megmérettetésekről szólt, fejtörőkkel, vetélkedőkkel, sportversenyekkel, és bemutatkoztak az iskola tehetségei is. Érdemes is volt minél több programon részt venni, hiszen ezek után fabatkákat lehetett bezsebelni, amelyeket édességekre lehetett váltani. 

A versenyek nyertesei a program végén jutalomban részesültek, és ekkor adták át az iskolai fotó-, versíró, rajzpályázat, valamint történelem verseny díjait. Már a nap elejétől oktatók és néhány tanuló fáradozott azon, hogy mindenkinek jusson palacsinta, amelyet a program zárásként kaptak meg az osztályok. A diáknap a diákönkormányzat főszervezésében valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában