Költségvetés

2023.04.14. 17:10

Közel 50 millióval támogatja Bonyhád a sportot és a civil életet

Összesen 12 sportegyesület és 18 civil szervezet részesült idén a bonyhádi önkormányzat támogatásában. Az erről szóló szerződéseket április 13-án adta át Filóné Ferencz Ibolya a szervezetek vezetőinek a városháza dísztermében tartott programon.

Vizin Balázs

Filóné Ferencz Ibolya és Illés Tibor, a Bukovinai Székelyek Országos Szövetségének elnöke (A Szerző felvétele)

– Hagyománytisztelők vagyunk, ezért idén is jelentős forrást különítettünk el a költségvetésben a városunkban működő sportegyesületek és civil szervezetek működését segítve. És azt a szép szokást is továbbvisszük, hogy egy kicsit ünnepélyes keretek között adjuk át a dokumentumokat, ezáltal is megtisztelve a szervezetek munkáját, a város érdekében kifejtett tevékenységét – kezdte köszöntőjét Bonyhád polgármestere. 

Filóné Ferencz Ibolya hangsúlyozta: a környező településeken, városokban nyújtott hasonló célú támogatásokat, és Bonyhád méretét alapul véve kiemelkedő az a 46 millió forint, amit idén a társadalmi szervezetek és a sportegyesületek kapnak. Reményét fejezte ki, hogy ha az év során felmerülő valamennyi kiadást nem is, de egy jelentős részének fedezéséhez hozzájárul a város támogatása. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában