Embernek maradni!

2023.04.24. 16:30

M. Dobos Marianne és M. Kovács Róbert lesznek a vendégek a Vármegyeházi estén

Embernek maradni! a címe annak a pódiumbeszélgetésnek, amelynek vendégei M. Dobos Marianne és M. Kovács Róbert, a Hír TV műsorvezetői lesznek.

TEOL

M. Dobos Marianne és M. Kovács Róbert (Fotó: MW)

Az akutálpolitikai kérdésekről zajló beszélgetést Finta Viktor vezeti április 27-én, csütörtökön, 17 óra 30 perces kezdettel. A Vármegyeházán tartandó programra a belépés díjtalan.

M. Kovács Róbert már huszonöt éve dolgozik újságíróként. A pályája nagy részében írott újságírással foglalkozott, hamar beilleszkedett a televíziózás világába is. Vezércikk című napi műsorában három – személyük állandóan váltakozik – szakemberrel beszéli meg a nap aktuális eseményeit. – – A napjaim nagy része a hírek követéséről szól, a Vezércikk esetében pedig egy profi stábbal dolgozom együtt. Nálunk a szerkesztőségben komoly műhelymunka zajlik, jól tudunk együttműködni, és igyekszünk mindig megtalálni a legérdekesebb témákat, valamint a legmegfelelőbb beszélgetőtársakat, akik által gördülékeny, érdekes műsor jöhet létre – mondta a Metropolnak.

M. Dobos Marianne a Hír TV műsorvezetője egy szerencsés véletlennek köszönhetően kezdte el a televíziózást, aminek már 17 éve szerelmese.

– Kommunikációt, azon belül PR irányt választottam, amikor felsőoktatásban tanultam. Mindig inkább háttérmunkát szerettem volna, de adódott egy lehetőség Szekszárdon a megyei tévénél. Fölvettek próbaidőre, aztán végül akkora szerelem lett, hogy a próbaidő után ott maradtam – mesélte szintén a Metropolnak Marianne, aki hozzátette, hogy úgy érzi, valójában a televíziózás választotta ki őt. – Én a szárazabb témákat szeretem egy picit emberközpontúvá tenni – árulta el a műsorvezető, aki jelenleg a Hír TV Napi aktuális című műsorában látható. – Már jó pár éve úgy érzem, hogy révbe értem és azt csinálom amit szeretnék.

Jóllehet, mindketten műsorvezetőként dolgoznak, ráadásul ugyanannál a csatornánál, mégis törekednek arra, hogy a kettesben töltött időbe ne szivárogjon bele a hivatásuk.

– Talán meglepő, de annak ellenére, hogy ugyanaz a hivatásunk és a munkahelyünk, otthon szinte soha nem beszélünk a szakmáról. Mindketten nagyon szeretjük a munkánkat, de esténként már inkább csak egymásra koncentrálunk. Ilyenkor, ha be is kapcsoljuk a televíziót, akkor általában egy jó filmet vagy sorozatot nézünk. Amennyire szeretünk utazni, ugyanannyira jó érzés bekuckózni otthon – árulta el M. Kovács Róbert.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában