Belépővel ingyenes

2023.04.07. 20:30

Meccsjárat indul a Fradi elleni derbire

Április 8-án szombaton a listavezetőt látja vendégül Paks NBI-es focicsapata, a Paksi Közlekedési Kft pedig ismét elindítja a mérkőzésre érvényes belépőjeggyel rendelkezők számára ingyenesen igénybe vehető meccsjáratot.

Gazsó Rita

Ingyenes meccsjárat indul Pakson (Forrás: Paksi Közlekedési Kft.)

Egymás után hatodik győzelmét szerezheti meg az egyetlen, tisztán magyarokból álló keretű NBI-es labdarúgó csapat az OTP Bank Liga szombat esti összecsapásán a Paksi FC Székesfehérvári úti hazai stadionjában a Ferencvárosi TC ellen. A mérkőzésre jegyek kaphatók online, automatából, illetve a klub jegyirodájában személyesen is.

A Paksi Közlekedési Kft. továbbra is kínálja a meccsre érvényes jeggyel rendelkező szurkolók számára az utasoknak ingyenesen igénybe vehető meccsjáratot. Ezúttal a 19:30 órakor kezdődő, Fradi elleni szombati bajnokira fogják szállítani azokat, akik szeretnék otthon hagyni az autójukat. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szokásosnál korábban (18.30) fog indulni a busz a Gesztenyés utcából, hogy mindenki kényelmesen és biztonságosan elfoglalhassa a helyét a lelátón.

A buszra menetjeggyel és bérlettel nem, csak a belépő felmutatásával lehet felszállni. Odafelé csak a stadionnál lehet leszállni, visszafelé pedig csak a stadionnál lehet felszállni.

A részletes útvonal ide kattintva tekintheti meg.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában