Keri

2023.04.05. 18:32

Parázs hangulatú tanár-diák mérkőzés zárta a diáknapot (GALÉRIA)

A várakozásnak és a szokásoknak megfelelően nagy volt a sürgés-forgás a Tolna Megyei SZC Bezerédj István Technikum diáknapján, április 5-én.

TN

A feladványok alaposan igénybe vették a tanulók kreativitását (Beküldött fotó)

Az osztályoknak ezúttal a legnépszerűbb televíziós csatornák programjaihoz, az ott játszott filmekhez, sorozatokhoz kötődtek feladataik. A feladványok alaposan igénybe vették a tanulók kreativitását: pörögtek a tánc-videók, készültek a moziplakátok, a filmfőhősöket mintázó sminkek, ráncolódtak a homlokok a filmes totó felett, s volt pillanat, amikor egyszerre 6-8 Jack Sparrow is keresztezte egymás sürgős útját a folyosón kivont sodrófával.

Aki megéhezett a küzdelem során, az a diákok szervezte (és sütötte), jótékonysági célokat szolgáló palacsinta-, gofri- és hotdog-börzén olthatta éhségét.

A kavalkádból természetesen nem maradhatott ki a sport sem: folyamatosan zajlottak a foci-, röplabda- és pingpong-meccsek, s a napot – a tradícióknak megfelelően – ezúttal is parázs hangulatú tanár-diák mérkőzés zárta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában