Teol.hu podcast

2023.05.25. 16:00

A tavalyi támogatás négyszeresét kapta idén a vadászoktól a Balassa-kórház

Ez a negyedik alkalom, hogy az országos jótékonysági vadászathoz csatlakozó Tolna vármegyei puskások révén támogatáshoz jut a szekszárdi Balassa-kórház.

Finta Viktor

A május 25-én, csütörtökön ünnepélyesen átadott eszközcsomag értéke több, mint amennyi a korábbi években összesen volt. A közel 3,7 millió forintnyi adományt dr. Németh Csaba, az egészségügyi intézmény főigazgatója és dr. Varga Imre, a gyermekosztály osztályvezető főorvosa vette át Fejes Lászlótól, az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú NKft. ügyvezető igazgatójától. Az ünnepségen köszönetet mondott a kezdeményezés mellé állóknak Horváth István országgyűlési képviselő és Zsikó Zoltán, Tolna Vármegye Közgyűlésének alelnöke, az Országos Jótékonysági Vadászat Tolna Vármegyei nagykövete.

Dr. Németh Csaba (b-j), Horváth István, Finta Viktor, Fejes László és Zsikó Zoltán

A gyermekosztály melletti parkban tartott átadót követően Horváth Istvánnal, Zsikó Zoltánnal, Fejes Lászlóval és dr. Németh Csabával beszélgettünk. Podcast adásunk vendégei meséltek a decemberi vadászatról, és megtudhatják hallgatóink azt is, hogy a támogatásból milyen eszközöket vásároltak, s azok miként szolgálják a beteg gyermekek ellátását.

Olvassák el részletesebb, képgalériával és videóval megspékelt cikkünket is az átadóról!

Korábbi podcast beszélgetéseinket ide kattintva találja!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában