Átadó

2023.05.25. 11:32

Kimagasló támogatást kapott a szekszárdi kórház gyermekosztálya

Új eszközökkel gazdagodott a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház Gyermekosztálya Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. jóvoltából.

Hanol Erzsébet

Fotó: Mártonfai Dénes

Az átadó ünnepséget csütörtökön tartották a gyermekosztály mögötti parkban. A 3,7 millió forint értékű adomány magában foglal egy pulzoximétert érzékelővel és oxigén táskával, egy kórházi kocsit tartozékokkal, egy összecsukható húzókocsit, két, kritikus állapotú gyermekek ellátását szolgáló transzfer táskát és két próbalencse sort, kerettel és lineáris polarizációs szűrővel.

Miként az elhangzott ez a negyedik alkalom, hogy a jótékonysági vadászat révén támogatáshoz jut a Balassa kórház, és a mostani eszközcsomag értéke több, mint amennyi a korábbi években összesen volt. Az adományt dr. Németh Csaba, a kórház főigazgatója és dr. Varga Imre, a gyermekosztály osztályvezető főorvosa vette át Fejes Lászlótól, az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától.

Az ünnepségen köszönetet mondott a kezdeményezés mellé állóknak, Horváth István országgyűlési képviselő és Zsikó Zoltán, Tolna Vármegye Közgyűlésének alelnöke, az Országos Jótékonysági Vadászat Tolna Vármegyei nagykövete.

Az átadóról hamarosan  bővebben is beszámolunk! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában