Nem szép dolog!

2023.05.25. 17:24

Lopják a virágokat Pakson is

Szemet gyönyörködtető látvány, amikor egy-egy ízléses virágágyás, virágsziget mellett haladunk el városunkban.

Paksi Polgármesteri Hivatal

Az Atom teret is sok szép virág díszíti, jó lenne, ha így is maradna

Fotó: Molnár Gyula

Paks Város Önkormányzatának sok pénzébe, a DC Dunakom Zrt. munkatársainak pedig sok munkájába és fáradozásába kerül közterületeink rendezetté, széppé, virágossá tétele. Éppen ezért elszomorító az a tapasztalt jelenség, amikor a frissen kiültetett virágágyásokat egyesek eltulajdonítják, látványosan megritkítják – írta a Paksi Polgármesteri Hivatal portálunkhoz eljuttatott közleményében.

– Különösen a Városháza előtti téren és az Atom téren szembetűnő a viráglopás a szezonális kiültetések idején. A hiányzó ágyások pótlása az önkormányzatnak anyagi terhet, a parkfenntartási dolgozóknak pedig plusz munkát és bosszúságot okoz. Felhívjuk a figyelmet, hogy közterületi kamerarendszer alkalmas az elkövetők cselekményének rögzítésére és azonosítására, így nyomatékosan kérjük, tartózkodjanak a jogellenes magatartástól. Óvjuk, védjük ezeket az értékeinket is, hogy az idelátogatók és a városlakók is sokáig gyönyörködhessenek bennük!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában