Május elseje

2023.05.01. 17:18

Majálisoznak a szekszárdiak

Önfeledt és ezzel együtt közösségépítő hangulat jellemzi a vármegye székhelyén még zajló Városi Retro Majálist.

Szeri Árpád

Már délelőtt több százan zarándokoltak el a helyszínre, azaz a Prométheusz parkba. (Fotó: K. A.)

Ezen a hétfői napon már délelőtt több százan zarándokoltak el a helyszínre, azaz a Prométheusz parkba. Ebben bizonyára közrejátszott a Szekszárdi Ifjúsági Fúvószenekar messze hangzó, reggeli ébresztője, ami jelezte az esetleg még ágyban szendergőknek, hogy hamarosan beindul a rendezvény nagyüzem, amiről kár lenne lemaradni. Katus Attila lendületes aerobik bemelegítő gyakorlatsora után már mindenki frissen várta, illetve tekintette meg a nap egyik kedves programját, ami az Ebugatta Kutyamustra elnevezést viselte. 

A majális további részében, már a park színpadán több civil csoport mutatkozott be, így a MESZ Dance Tánccsoport, az MMS - Szekszárdi Mozgásművészeti Stúdió, az Iberican Táncegyesület és a Magyar Wing Tsun Egyesület - Leung Ting Wing Tsun Kung Fu. Csengő ének is betöltötte a környéket, hiszen a Tücsök Zenés Színpad is előadta repertoárját. Az Oldtimer Club Pécs jóvoltából pedig a múlt századot idéző autó- és motorcsodák érkeztek a park melletti területre.

Este a Desperado feat. Timi nevű csapat, végül a Kozmix együttes szórakoztatja majd zenéjével a publikumot.

A teljes tudósításunkat ide kattintva olvashatják el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában